Startvonalnál a Kutyapárt miskolci listavezetője

Kiss Gábor, a Kutyák listavezetője. Forrás: MKKP honlapja.

Megosztás

Miskolcon Kiss Gábort, a párt helyi koordinátorát indítják képviselőjelöltként – tudta meg a Borsod24 Sándor Balázstól, a Magyar Kétfarkú Kutyapárt Borsod-Abaúj-Zemplén és Veszprém megyei regionális koordinátorától. Hivatalos bemutatkozása a jövő héten várható.

A kutyaoktatóként dolgozó Kiss Gábor évek óta foglalkozik a viccpárt helyi koordinálásával. 2022-ben az országgyűlési választáson is indították már. Az akkori kampány nem múlt el incidensek nélkül.

Szó volt többek között a helyi építési szabályzatokról, közbeszerezésekről, átláthatóságról. A jelölt aspiránsoknak még házi feladatot is adtak. Végül a gyakorlati képzésen leginkább a kommunikációs módszerekről tanultak. A kurzus elvégzése után az MKKP országos tagsága szavazott neki bizalmat, hogy elinduljon a borsodi megyeszékhelyen listavezető képviselő-jelöltként.

A Kutyapárt miskolci standja 2022-ben. Az élet szép. Forrás: Borsod24.

Ózdon például Gyurgyák Tamást indítják, aki szociális munkásként tevékenykedik. „Úgy éreztem, nincs hova hátrálni és nincs mit veszteni, ezért az aktív passzívizmus mellett döntöttem. Itt a dolgok beindultak, és már el sem tudnám nélküle képzelni az életem.”Vallja be a Kutyapárt önkormányzati választási oldalán.

Kiss Gábor a 2022-es választási bemutatkozásában a párt apolitikus jelöltjének vallotta magát és megválasztása esetén a nála alacsonyabb embertársai magasságát akár 20%-kal is meg szerette volna emelni, a rezsimet pedig jelenlétével csökkenteni. Kíváncsian várjuk, mivel rukkol elő a jövő héten várható debütálásán.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek